Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap, een spannende tijd breekt aan..

Wanneer u kiest voor onze kraamzorg, staan wij garant voor de beste kwaliteit van zorg en garanderen wij 1 kraamverzorgster voor uw hele kraamweek, ook bij een 9e en 10e dag zorg. Kraamzorg Marijke is aangesloten bij Allerzorg Kraamzorg. De kwaliteit van onze organisatie ligt in het “klein blijven”. Persoonlijk contact en begeleiding vanaf het eerste moment dat u zich aanmeldt.

Tijdens uw kraamweek houdt de kraamverzorgster u en uw kindje goed in de gaten en draagt ze zorg voor het hele gezin. Wij leveren “ouderwetse” kraamzorg, gegeven in een modern jasje! Elk kindje is uniek, elke kraamtijd is bijzonder.

Naast de dagelijkse verzorging, kunnen we u en uw kindje verwennen met een heerlijke ontspanningsmassage en leren we u de basis van babymassage. Een betere manier om ontspannen uw kindje te leren kennen bestaat niet!

Wij leveren kraamzorg door heel Nederland en hebben contracten bij alle verzekeringsmaatschappijen, dat houdt in dat we ook bij u een feestelijke kraamweek kunnen verzorgen!

Voor vragen kunt u uiteraard bellen.

Allerzorg Kraamzorg tel. nr. 06 211 35 644

Geniet van uw zwangerschap en graag tot ziens!